X

TESLİMAT SÖZLEŞMESİ

Bulunduğumuz yerde kargo şirketi yok siparişimi nasıl teslim alacağım?
Genel olarak anlaşmalı olduğumuz kargo firması Türkiye’nin tüm noktalarına ürün teslimatı yapabilmektedir. Eğer bulunduğunuz yerde kargo acentesi mevcut değil ise Mobil Bölge olarak tabir edilir ve haftanın belirli günlerinde size ürün teslimi yapılır. Söz konusu ücretler ve tedarik süreleri il, ilçe merkezleri için geçerlidir. İl /ilçe merkezlerimiz ve mobil bölge dışında kalan bölgelere ürün teslimatı yapılamamaktadır ya da ekstra bir kargo ücreti talep edilerek yapılabilmektedir. Belirtilen günler içinde ürün/ürünler müşteriye ulaşmadıysa teslimat problemleri müşteri hizmetlerine info@cerezsepeti.com e-mail adresi kullanılmak suretiyle derhal bildirilmelidir.

Siparişimin kargoya verildiğini nasıl anlayacağım?
Sitemizden vermiş olduğunuz siparişleriniz kargoya teslim edildiklerinde, sistemimizde kayıtlı e-posta adresinize siparişiniz ile ilgili kargo gönderi bilgileri otomatik olarak gönderilmektedir. Bu bilgilendirme e-postası yardımı ile ürününüzün ya da ürünlerinizin kargoya ne zaman teslim edilmiş olduğunu öğrenebilmektesiniz. Ayrıca sitemize üyelik bilgilerinizi girdiğinizde, sağ üst köşede yer alan Sipariş takip sayfasında da ulaşabilirsiniz.

''Siparişleriniz 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilecektir.''

Siparişim darbeli, kırık geldi ne yapmalıyım ?
www.cerezsepeti.com.tr satışını yapmakta olduğu ürünlerin, siz değerli müşterilerimize ulaştırılmak üzere satıcı firmalardan alınması ve kargo firmasına teslim edilmek üzere paketlenmesi anında hasar kontrolünden geçmektedir. Hiçbir ürünün firmamızdan hasarlı olarak gönderimi yapılma ihtimali yoktur. Fakat niteliği itibariyle (cam eşya gibi kırılgan yapıya sahip malzemeler vb.) hassas ürünler, direkt taşıma esnasında düşürülebilen veya kargo yüklemesinden kaynaklanan hasarlar olabilmektedir. Bu tip bir durumda yapmanız gerekenler ;

Siparişiniz kargo görevlisi tarafınızdan size ulaştırıldığında teslim almadan önce mutlaka dış pakette hasar kontrolü yapmanız ve herhangi bir hasar durumunda “ Hasar Tespit Tutanağı” hazırlatmanız gerekmektedir. Hasar tespit tutanağı ile ilgili olarak dikkat etmeniz bir diğer husus kargo görevlilerinin tutanakta belirttikleri açıklamalardır. Örneğin, “ Kolide hasar bulunmamaktadır. Ürün hasarlıdır. “ gibi bir tutanak, ürünün taşıma esnasında hasar görmediği şeklinde yorumlanacağından değişim esnasında problem yaratmaktadır. Hasarlı çıkan ürününüz için mutlaka tam ve doğru kelimelerle tutanak tutulması için görevliyi uyarınız.

(Örn : Ürün elime ulaştığında kontrol edilmiş ve hasarlı olduğu görülmüştür. )

Siparişinizi teslim aldıktan sonra fark ettiğiniz hasar durumlarında ise kargo şubenize hemen bilgi vermeniz ve hasar tespit tutanağı hazırlanması doğrultusunda yardım talep etmeniz gerekmektedir. Eğer kargo şubesinden gerekli yardımı alamaz iseniz bize bilgi vermenizi rica ederiz.
Kargo görevlisine tutanağı hazırlatarak firmamıza bilgi vererek ürünü bize ulaştırmanız sonucunda, değişim işlemleriniz hızlı bir şekilde tamamlanacak ve tarafınıza bilgi verilecektir.

Önemli Not: Elinize hasarlı ulaşan ürününüzü size teslimatı yapan kargo firması ile bize göndermelisiniz.
Örneğin; Aras Kargo ile elinize ulaşan hasarlı bir ürün için geri gönderimi yine Aras Kargo ile yapmalısınız, aksi hallerde ürünün kargo tazminleri sırasında problem yaşanmaktadır.

Faturam siparişimle birlikte teslim edilmedi ne yapmalıyım?

Kargo ile teslimi yapılan siparişlerin, tamamı faturaya göre ve fatura ile kargo firmasına teslim edilmektedir.
Resmi faturalarımız yollanan siparişinizin ayrılmaz bir parçasıdır.
Faturanız, siparişinizin yer aldığı kolinin dışında, şeffaf plastik bir cep poşeti içinde size ulaştırılmaktadır.
Herhangi bir nedenden dolayı kargo firması tarafından bu cep içerisinde bulunan fatura size teslim edilmez ise lütfen kargo yetkilisine hatırlatınız ve ısrarla isteyiniz.
Tüm taleplerinize rağmen teslim edilemeyen fatura için lütfen tutanak tutturunuz ve bize bildiriniz. En kısa zamanda kargo firmasının bulması veya aslı gibidir kaşeli bir kopyası tarafımızdan size yollanacaktır.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Kargo şirketleri hafta içi ve Cumartesi günleri (Resmi Tatil ve Bayramlar hariç) 09:00 - 17:00 saatleri arasında teslimat yapmaktadırlar.
Teslimatın aksamaması için sipariş verirken belirtilen saat aralıklarında bulunduğunuz adresi teslimat adresi olarak vermeye özen gösteriniz.
Aksi durumda kargo şirketi adreste bulunmamanız nedeni ile teslimat yapamayacak ve siparişinizi bağlı bulunduğunuz kargo şubesinden teslim almanız gerekecektir.